2106199378 Επικοινωνία

Το δεξί σας χέρι στην κουζίνα!

Το Thermomix® προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες στην κουζίνα σας, που ποτέ δεν είχατε φανταστεί.  

Κλείστε Παρουσίαση
Thermomix TM6

Λίγα λόγια για το νέο Thermomix® TM6

Εκτός από το κόψιμο, το ψήσιμο, το ζύμωμα ή το μαγείρεμα στον ατμό, το νέο Thermomix® TM6 μπορεί επίσης να τηγανίσει στους 160°C  ή να ψήσει με slow cooking – συνολικά συνδυάζει περισσότερες από 20 συσκευές σε μία. Διαθέτει λειτουργίες για μαγείρεμα sous vide (μαγείρεμα σε κενό αέρος) και ζύμωση. Δεν έχει σημασία τι σας αρέσει να τρώτε ή πως το θέλετε μαγειρεμένο – Το Thermomix® δεν θα κάνει μόνο το μαγείρεμα πιο εύκολο, αλλά θα σας δώσει και ανεξάντλητη μαγειρική έμπνευση καθώς και οδηγίες για να φτιάξετε τα φαγητά που σας αρέσουν.

Πώς να το αγοράσετε

Νέες πρόσθετες οδηγίες ασφαλείας για το Thermomix®️ TM6

Λόγω της σπάνιας εμφάνισης ενός προβλήματος, κατά τη χρήση της μεζούρας στο Thermomix® TM6, κυκλοφορήσαμε μια νέα έκδοση λογισμικού για τα TM6 και TM5. Στο Cookidoo®, όλες οι σχετικές συνταγές έχουν ενημερωθεί με πρόσθετες οδηγίες ασφαλείας και είναι διαθέσιμες σε εσάς για καθοδηγούμενο μαγείρεμα. Η συσκευή Thermomix® θα σας καθοδηγήσει βήμα – βήμα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μαγειρέματος και θα σας δώσει όλες τις απαραίτητες οδηγίες σχετικά με το κάλυμμα που θα χρησιμοποιήσετε στο καπάκι του κάδου ανάλογα με την προετοιμασία ή την επιλεγμένη λειτουργία μαγειρέματος.

Μάθετε περισσότερα
Thermomix TM6

Νέα εμπειρία Thermomix®

Το Thermomix TM6 είναι o τέλειος βοηθός μαγειρέματος που κάνει τη δουλειά 20+ συσκευών κουζίνας ώστε να έχετε το χρόνο να απολαμβάνετε τα πράγματα που σας αρέσουν.

Δοκιμάστε μια μαγειρική εμπειρία
για να το δείτε στην πράξη

  • Εγγραφείτε εδώ στο Newsletter μας

  Τι νέο θα βρείτε στο Thermomix® TM6;

  Νέα τεχνολογία που εκπλήσσει

  Το νέο TM6 ξεχωρίζει εξωτερικά από το προηγούμενο μοντέλο TM5, κυρίως λόγω της μεγαλύτερης οθόνης. Ο νέος επεξεργαστής με μνήμη flash 16 GB προσφέρει σχεδόν ανεξάντλητες δυνατότητες για νέες λειτουργίες και αναβαθμίσεις λειτουργιών μέσω τακτικών ενημερώσεων του λογισμικού. Το βελτιωμένο σύστημα θέρμανσης προσφέρεται με ακρίβεια 1 βαθμού από τους 37oC έως τους 160oC . Η λειτουργία της ζυγαριάς έχει επίσης βελτιωθεί και πλέον το ΤΜ6 έχει ακρίβεια 1 γρ. σε όλο το εύρος ζύγισης φτάνοντας τα 3.000 γρ. ανά μέτρηση.

  Νέα μεγαλύτερη οθόνη

  Η μεγάλη οθόνη των 6,8 ιντσών στο TM6 δεν είναι απλώς μεγαλύτερη, αλλά και φωτεινότερη. Η νέα αυτή οθόνη αφής κάνει την επιφάνεια χρήσης ακόμα πιο εύχρηστη και η πλοήγηση είναι πιο ευχάριστη από ποτέ. Πλέον, χάρη στην απευθείας πρόσβαση στο Cookidoo®, οι συνταγές γίνονται νοστιμότερες και η μαγειρική εμπειρία πιο απολαυστική από ποτέ.

  Ενσωματωμένη πλατφόρμα Cookidoo®

  Τώρα, με το Thermomix TM6, έχετε απευθείας πρόσβαση στην πλατφόρμα Cookidoo®. Μπορείτε να πλοηγηθείτε ελεύθερα στις διαθέσιμες συνταγές, να εμπνευστείτε, να προγραμματιστείτε ή να ξεκινήσετε αμέσως το μαγείρεμα από την οθόνη του Thermomix. Δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιήσετε κάποια άλλη συσκευή για να έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα Cookidoo®. Πάνω από 80.000 γευστικές συνταγές είναι συνεχώς και απευθείας διαθέσιμες στο Thermomix® μέσω εγγραφής στην πλατφόρμα Cookidoo® και περιμένουν να τις ανακαλύψετε.

  Το πιο ευέλικτο Thermomix® που έχει ποτέ κατασκευαστεί

  Σας παρουσιάζουμε 4 νέες λειτουργίες μαγειρέματος για να γίνει η ζωή σας πιο εύκολη και πιο γευστική.

  Υψηλή θερμοκρασία

  H Υψηλή Θερμοκρασία (160oC) σας βοηθά να τσιγαρίσετε κρέας, να σοτάρετε λαχανικά ή να κάνετε φανταστικές δημιουργίες με καραμέλα.

  Sous-Vide

  Μαγειρέψτε με επαγγελματική ακρίβεια λαχανικά, κρεατικά ή ψάρια χάρη στη νέα λειτουργία Sous-Vide (μαγείρεμα σε κενό αέρος).

  Ζύμωση

  Φτιάξτε σπιτικό γιαούρτι με τη νέα λειτουργία Zύμωσης και ανακαλύψτε νέες γευστικές απολαύσεις.

  Slow Cooking

  Η λειτουργία Slow Cooking είναι ιδανική για να κάνει τρυφερά ακόμα και τα πιο δύσκολα κομμάτια κρέατος.

  Τι περιλαμβάνεται στην αγορά του Thermomix® TM6;

  Το βασικό πακέτο του Thermomix® συμπεριλαμβάνει ότι χρειάζεστε για να αντικαταστήσετε περισσότερες από 20 συσκευές κουζίνας. Περιέχει επίσης, το βιβλίο συνταγών “Βασική Μαγειρική” με 132 συνταγές, έναν ανοξείδωτο κάδο, το Varoma για μαγείρεμα στον ατμό, το νέο καλαθάκι με καπάκι, προστατευτικό για το πιτσίλισμα, την πεταλούδα (χτυπητήρι) και νέα βελτιωμένη σπάτουλα/μεζούρα.


  Κλείστε παρουσίαση