2106199378 Επικοινωνία

Μαγειρική έμπνευση Cookidoo®

Ανακαλύψτε έναν κόσμο συνταγών μέσα στη μεγαλύτερη μαγειρική βιβλιοθήκη. Βρείτε περισσότερες από 50.000 συνταγές, προγραμματίστε και προετοιμάστε τα γεύματά σας, και όλα αυτά απευθείας στην οθόνη του Thermomix TM6 ή μέσω του Cook- Key στην οθόνη του ΤΜ5 σας.

Cookidoo®: Αστείρευτη μαγειρική έμπνευση

Η πλατφόρμα Cookidoo International σας επιτρέπει – μέσω WiFi – να έχετε άμεσα στην οθόνη του Thermomix® σας περισσότερες από 50.000 συνταγές.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα Cookidoo®

Πρόσβαση σε χιλιάδες συνταγές Καθοδηγούμενου Μαγειρέματος παγκοσμίως

Δυνατότητα να οργανώσετε τις συνταγές σας όπως εσείς θέλετε

Δυνατότητα προετοιμασίας του εβδομαδιαίου σας μενού και δημιουργίας λίστας για τις αγορές σας

Δυνατότητα προσθήκης σημειώσεων για να προσαρμόσετε τις συνταγές σας όπως τις επιθυμείτε

 

FAQs

Cook-Key®

Τι είναι το Cook-Key®;

«Το Cook-Key® είναι ένα καινοτόμο εξάρτημα για το Thermomix ΤΜ5 που διευκολύνει την πρόσβαση σε όλες τις αγαπημένες σας συνταγές της πλατφόρμας Cookidoo®, τα προγραμματισμένα σας γεύματα και λίστες πάνω στην οθόνη του ΤΜ5 σας.

Είναι τόσο απλό: Αναζητήστε μια συνταγή – Συγχρονίστε – Μαγειρέψτε.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα Cookidoo.international και δημιουργήστε εξατομικευμένες συλλογές συνταγών ή το εβδομαδιαίο σας μενού.

Στη συνέχεια, συνδέστε το Cook-Key® σας με το ΤΜ5 σας και συγχρονίστε τις συνταγές με το Cook-Key® σας μέσω Wi-Fi.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία συγχρονισμού, μπορείτε να ξεκινήσετε το μαγείρεμα με όλες τις αγαπημένες σας συνταγές χρησιμοποιώντας τις οδηγίες στην οθόνη που σας καθοδηγούν βήμα προς βήμα ώστε να δημιουργήσετε το τέλειο γεύμα, κάθε φορά.

Το κάθε Cook-Key® συνοδεύεται από δωρεάν 6μηνη συνδρομή στην πλατφόρμα Cookidoo.international ως δώρο για να τη δοκιμάσετε, δίνοντάς σας πρόσβαση σε περισσότερες από 50,000 συνταγές από διαφορετικές χώρες, με νέες συνταγές να προστίθενται κάθε μήνα.»

Είναι απαραίτητο να εγγραφώ στην πλατφόρμα Cookidoo® για να μπορώ να χρησιμοποιώ το Cook-Key®;

«Το Cook-Key® περιλαμβάνει όλες τις συνταγές της Βασικής Μαγειρικής και πολλές ακόμη στην Ελληνική γλώσσα, έτσι ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε το μαγείρεμα άμεσα. Υπάρχουν ακόμη περισσότερες συνταγές Καθοδηγούμενου Μαγειρέματος στην πλατφόρμα Cookidoo®, τις οποίες μπορείτε να συγχρονίσετε με το Cook-Key® σας. Το Cook-Key® συνοδεύεται από δωρεάν 6μηνη συνδρομή για να δοκιμάσετε την πλατφόρμα Cookidoo®, που σας δίνει πλήρη πρόσβαση σε όλες τις συνταγές Καθοδηγούμενου Μαγειρέματος στην πλατφόρμα Cookidoo® »

Από που μπορώ να αγοράσω το Cook-Key®;

«Μπορείτε να παραγγείλετε το Cook-Key® από τη Thermomix Expert σας, από τα γραφεία της Cooking Hellas ή από το eshop της Cooking Hellas 

 

Cookidoo International

Τι είναι η πλατφόρμα Cookidoo®;

«Η πλατφόρμα Cookidoo® είναι η διαδικτυακή πλατφόρμα συνταγών για το Thermomix σας. Μπορείτε να αντλήσετε έμπνευση από μια μεγάλη ποικιλία συνταγών Καθοδηγούμενου Μαγειρέματος στην πλατφόρμα Cookidoo® International και να δημιουργήσετε την προσωπική σας συλλογή συνταγών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα εργαλεία για να οργανώσετε τις συνταγές σας, π.χ. να συγκεντρώσετε συνταγές σε δικές σας λίστες, να προσθέσετε σημειώσετε σε συνταγές, να δημιουργήσετε εβδομαδιαίο μενού ή να φτιάξετε λίστα για τα ψώνια που χρειάζεστε. Για να ενεργοποιήσετε το Cook-Key® πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην πλατφόρμα Cookidoo®International.  Η εγγραφή είναι δωρεάν.

Όταν ενεργοποιήσετε το Cook-Key® στην πλατφόρμα Cookidoo®, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις συνταγές Καθοδηγούμενου Μαγειρέματος για μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 6 μηνών.»

Υπάρχει χρέωση για τη χρήση της πλατφόρμας Cookidoo®;

«Η εγγραφή στην πλατφόρμα Cookidoo® είναι δωρεάν.

Εάν επιθυμείτε να έχετε πρόσβαση στην παγκόσμια βιβλιοθήκη συνταγών της πλατφόρμας Cookidoo®, μπορείτε να αγοράσετε την ετήσια συνδρομή στο ποσό των 48 ευρώ το χρόνο. Με την αγορά του Cook-Key®, λαμβάνετε αυτόματα δωρεάν 6μηνη συνδρομή στην πλατφόρμα για να τη δοκιμάσετε.»

Με ποιο τρόπο μπαίνουν οι συνταγές από την πλατφόρμα Cookidoo® μέσα στο Thermomix TM5 μου;

«Εάν αγοράσετε και ενεργοποιήσετε το Cook-Key®, λαμβάνετε δωρεάν 6μηνη συνδρομή που σας παρέχει πρόσβαση σε όλες τις συνταγές στην πλατφόρμα Cookidoo®. Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας συλλογές συνταγών ή/και εβδομαδιαία προγραμματισμένα μενού. Μετά, συνδέστε απλώς το Cook-Key® σας στο Thermomix ΤM5 και βεβαιωθείτε ότι είναι συνδεδεμένο με Wi-Fi. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία συγχρονισμού, όλες οι συνταγές σας θα αποθηκευτούν μέσα στο Cook-Key® σας, δίνοντας σας με αυτό τον τρόπο πρόσβαση στις αγαπημένες σας συνταγές με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

Εάν επιθυμείτε να ανανεώσετε τις συνταγές που έχετε αποθηκεύσει, κάντε απλώς τις αλλαγές που επιθυμείτε στην πλατφόρμα Cookidoo® και συγχρονίστε ξανά στο Cook-Key® σας.»

Συνδρομή στην πλατφόρμα Cookidoo International

Ποια είναι τα προνόμια αν εγγραφώ στην πλατφόρμα Cookidoo®;

«Με τη συνδρομή στην πλατφόρμα Cookidoo®, λαμβάνετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις συνταγές στην παγκόσμια βιβλιοθήκη Cookidoo®. Σημειώστε ότι, οι διεθνείς συνταγές εμφανίζονται στη γλώσσα της χώρας από όπου έχουν δημιουργηθεί.»

Πόσο κοστίζει η συνδρομή στην πλατφόρμα Cookidoo®;

«Η ετήσια συνδρομή στην πλατφόρμα Cookidoo® κοστίζει 48 ευρώ. Όταν ενεργοποιήσετε το Cook-key® σας, θα λάβετε δωρεάν 6μηνη συνδρομή στην πλατφόρμα Cookidoo®

Τι είναι η δωρεάν συνδρομή στην πλατφόρμα Cookidoo International που λαμβάνω με την αγορά του Cook-Key®;

«Με την αγορά του Cook-key®, έχετε πρόσβαση σε όλες τις συνταγές που περιλαμβάνονται στην παγκόσμια βιβλιοθήκη της πλατφόρμας Cookidoo® για περίοδο 6 μηνών.

Η δωρεάν αυτή συνδρομή για να δοκιμάσετε την πλατφόρμα αρχίζει μόλις ενεργοποιήσετε το Cook-key® σας και λήγει σε 6 μήνες. Θα λάβετε ενημέρωση πριν λήξει η συνδρομή σας σχετικά με το εάν επιθυμείτε να την ανανεώσετε. Η τιμή για την ετήσια συνδρομή στην πλατφόρμα Cookidoo® είναι 48 ευρώ.»

Τι θα συμβεί όταν η δωρεάν περίοδος συνδρομής λήξει;

«Οι συνταγές που δεν είχατε προηγουμένως αποθηκεύσει δεν θα είναι πλέον διαθέσιμες σε εσάς.»

Δεν θέλω να έχω συνδρομή στην πλατφόρμα Cookidoo®. Μπορώ παρ'όλα αυτά να χρησιμοποιώ το Cook-key®;

«Φυσικά! Οποιεσδήποτε συνταγές περιλαμβάνονται στο «My Treasure» μπορούν να συγχρονιστούν με το Cook-key® σας. To «My Treasure» περιέχει τις συλλογές συνταγών που έχετε αγοράσει ή/και τα Τσιπ Συνταγών που έχετε ενεργοποιήσει.»

Εάν αποφασίσω να μη συνεχίσω τη συνδρομή μου στην πλατφόρμα Cookidoo® μετά τη δωρεάν περίοδο δοκιμής, μπορώ να κρατήσω τις συνταγές που έχω ήδη αποθηκεύσει στο Cook-key® μου μέχρι εκείνη τη στιγμή;

«Όταν λήξει η δωρεάν συνδρομή στην πλατφόρμα Cookidoo®, θα έχετε πρόσβαση μόνο στις συνταγές που βρίσκονται στο «My Treasure». To «My Treasure» περιέχει τις συλλογές συνταγών που έχετε αγοράσει ή/και τα Τσιπ Συνταγών που έχετε ενεργοποιήσει.

Οποιεσδήποτε συνταγές που αποκτήσατε από τη συνδρομή και περιλαμβάνονται στο Cook-key® σας θα αφαιρεθούν την επόμενη φορά που θα το συγχρονίσετε.»

Πόσες επιλογές υπάρχουν αυτή τη στιγμή σχετικά με τη συνδρομή στην πλατφόρμα Cookidoo®;

«Επί του παρόντος, υπάρχουν δύο επιλογές συνδρομής: Η πρώτη είναι η 6μηνη δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή Cookidoo® που αρχίζει αυτόματα μόλις ενεργοποιήσετε το Cook-key® στο προφίλ σας στην πλατφόρμα Cookidoo®. Μετά από αυτή, έχετε την επιλογή να παρατείνετε τη συνδρομή σας στην τιμή των 48 ευρώ το χρόνο.»


Κλείστε παρουσίαση