2106199378 Επικοινωνία

Thermomix Friend®

Σας παρουσιάζουμε έναν νέο, έξυπνο φίλο για την κουζίνα σας. Αυτή η super smart συσκευή θα γίνει ο καλύτερος φίλος όχι μόνο για εσάς αλλά και για το Thermomix® σας, επιτρέποντάς σας να κάνετε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο.

Το Thermomix Friend® λειτουργεί τέλεια με το Thermomix® είτε μαγειρεύετε απλές συνταγές είτε πολύπλοκες με παράλληλο καθοδηγούμενο μαγείρεμα. Παρέα με το Thermomix Friend® είστε ελεύθεροι να πειραματιστείτε και να τολμήσετε ακόμη και τις πιο πολύπλοκες δημιουργίες εκτοξεύοντας τη μαγειρική εμπειρία σε άλλο επίπεδο!

Διπλασιάστε τις εκπληκτικές επιδόσεις του Thermomix® με το Thermomix Friend®

Το Thermomix Friend® συνδέεται μέσω Bluetooth® με το TM6 σας και οι οδηγίες στην οθόνη σας λένε ακριβώς πότε πρέπει να μεταφέρετε το μπολ ανάμειξης με τις δημιουργίες σας από τη μία συσκευή στην άλλη. Το αποτέλεσμα; όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους και μαγειρεμένα στην εντέλεια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το TM5  με το Thermomix Friend® αφού πρώτα το ρυθμίσετε χειροκίνητα.

Εξοικονομείστε χρόνο στην κουζίνα

Θα συμφωνήσετε μαζί μας ότι η εξοικονόμηση χρόνου στην κουζίνα μπορεί κάνει τη ζωή πιο εύκολη. Ενώ το Thermomix® μαγειρεύει μπορείτε παράλληλα να χρησιμοποιήσετε το Thermomix Friend® για να βράσετε ή να ανακατέψετε τα υλικά σας ώστε να είναι έτοιμα όταν χρειαστεί να τα ενσωματώσετε στη συνταγή. Έτσι, θα έχετε περισσότερο χρόνο για εσάς, την οικογένεια, τους φίλους σας…

Απολαύστε το μαγείρεμα με έναν επιπλέον βοηθό στην κουζίνα

Το Thermomix Friend® έρχεται στα χέρια σας με μία βάση (με ενσωματωμένο σύστημα θέρμανσης και αισθητήρα θερμοκρασίας), με έναν κάδο, το καπάκι του κάδου, μία μεζούρα, και ένα καλαθάκι και θα γίνει ο βοηθός που πάντα ευχόσασταν να είχατε στην κουζίνα σας.

Δοκιμάστε τις νέες συνταγές μας με το Thermomix Friend®

Κάθε συνταγή που έχουμε δημιουργήσει για παράλληλο καθοδηγούμενο μαγείρεμα είναι σχεδιασμένη για να εκμεταλλεύεται στο βέλτιστο και τις δύο συσκευές. Τις συνταγές αυτές μπορείτε να τις βρείτε αποκλειστικά στο Cookidoo® International. Απλώς επιλέξτε το φίλτρο «Thermomix Friend®» στις «Συνδεδεμένες συσκευές» και αφεθείτε στη νέα μοναδική εμπειρία Thermomix® και Thermomix Friend®.


Κλείστε παρουσίαση