2106199378 Επικοινωνία

Μεγάλη ευκολία, μεγαλύτερη απόλαυση!

Αφήστε το Thermomix® να κάνει τη σκληρή δουλειά ενώ εσείς ακολουθείτε τη μαγειρική σας έμπνευση.

Δείτε το πριν το αγοράσετε

Μαγείρεμα σημαίνει να μοιράζεσαι και γι’ αυτό θέλουμε να ζήσετε στο έπακρο τη μαγειρική εμπειρία Thermomix®. Πριν κάνετε μια αγορά Thermomix, κλείστε ραντεβού για μια ΔΩΡΕΑΝ παρουσίαση και εμείς θα μαγειρέψουμε ένα ολόκληρο μενού στην κουζίνα σας – απλώς για να σας δείξουμε πόσο εύκολο και ευχάριστο μπορεί να είναι!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Ζήστε την εμπειρία

Κλείστε ραντεβού για μια γευστική εμπειρία Thermomix® για να κατανοήσετε πλήρως τη δύναμη και την αξία του. Η παρουσίασή μας, αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος και σας επιτρέπει να δοκιμάσετε και μόνοι σας το πόσο εύκολο είναι να προετοιμαστούν νόστιμα γεύματα σε ελάχιστο χρόνο.

Τι είναι μια γευστική εμπειρία;

ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Σχεδιάστε την εμπειρία σας

ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Προετοιμασία για την παρουσίαση

ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Φιλοξενήστε μια γευστική εμπειρία και κερδίστε

ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Τι είναι μια γευστική εμπειρία;

Απολαύστε μια διαδραστική μαγειρική εμπειρία με τους Thermomix expert μας και το Thermomix®.

Προσκαλέστε τους φίλους σας για να απολαύσουν ένα γεύμα μαγειρεμένο με το Thermomix® και να μάθουν πόσο εύκολο μπορεί να είναι το μαγείρεμα!

Κλείστε παρουσίαση

Τιμή & Τρόποι Πληρωμής

Και πολλά επιπλέον προνόμια

Εγγύηση για την Ελλάδα

Όλα τα προϊόντα και εξαρτήματα Thermomix® κατασκευάζονται για να ανταποκρίνονται στα υψηλότερα πρότυπα της Vorwerk. Στην απίθανη περίπτωση ελαττώματος, ανατρέξτε στα έγγραφα της εγγύησης. Για την περίοδο εγγύησης του Thermomix® σας, ανατρέξτε στο συμβόλαιο αγοράς σας.

Yποστήριξη πελατών

Οι Thermomix expert της Cooking Hellas παρέχουν εξατομικευμένη υποστήριξη και είναι διαθέσιμοι ανά πάσα σε στιγμή να μοιραστούν μαζί σας την εμπειρία τους. Μοιραστείτε μαζί τους ιδέες, συνταγές ή απορίες και λάβετε απαντήσεις στα ερωτήματά σας ακόμα κι εκτός ωρών εργασίας!

Εξουσιοδοτημένο Service

Το Τεχνικό Τμήμα της Cooking Hellas σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση με στόχο οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα να επιλύεται γρήγορα και αποτελεσματικά. Για την επισκευή του Thermomix® σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 2106199378 ή στο email service@cookinghellas.gr

Μαγειρικές εκδηλώσεις

Στα πλαίσια της “εμπειρίας” Thermomix®, προσφέρουμε διάφορες μαγειρικές εκδηλώσεις σε μορφή μαθημάτων, εκπαιδευτικών σεμιναρίων (συχνά με την παρουσία έμπειρων σεφ) κ.λπ. Τα  μαθήματα μαγειρικής προσφέρονται δωρεάν σε όλους τους πελάτες μας.

Χρειάζεστε κι άλλους λόγους για να κλείσετε ραντεβού για μια γευστική εμπειρία;

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ

Κλείστε παρουσίαση