2106199378 Επικοινωνία

Τρόποι Πληρωμής

ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Η τελική τιμή κάθε προϊόντος αναφέρεται επακριβώς στον ιστότοπό μας και περιλαμβάνει όλους τους φόρους κατά την ημερομηνία αγοράς. Η τιμή μετρητοίς διαφέρει από την τιμή με δόσεις, καθότι η πίστωση επιβαρύνεται με έξοδα. Σε κάθε περίπτωση πριν την αγορά σας, σύμφωνα με την επιλογή σας θα ενημερωθείτε για την τιμή που θα καταβάλλετε. Οι τιμές καταλόγου μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Η τελική τιμή του προϊόντος Thermomix®  τοις μετρητοίς είναι 1489 €, περιλαμβάνει όλους τους φόρους κατά την ημερομηνία υπογραφής του συμβολαίου πώλησης, ή της αγοράς μέσω διαδικτύου.

Οι όροι του συμβολαίου αγοράς είναι οι ίδιοι με τους όρους πώλησης που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε ενδιαφερόμενος ενημερώνεται για τις τιμές των προϊόντων, το κόστος αποστολής και κάθε άλλη επιβάρυνση από την ιστοσελίδα μας πριν αγοράσει το προϊόν ή από τον σύμβουλο πώλησης πριν την παραγγελία.

Η σύμβαση αγοράς συνάπτεται με την πληρωμή των εμπορευμάτων από τον αγοραστή. Πληρωμή αποτελεί μόνο η εξόφληση του προϊόντος με την είσπραξη του τιμήματος από την εταιρία μας ή με την οριστική και ανεπιφύλακτη πίστωση του λογαριασμού της με το τίμημα. Οι όροι πίστωσης στην εξόφληση με πιστωτική κάρτα στην πληρωμή σε δόσεις, αφορούν τις συμβατικές σχέσεις μεταξύ του καταναλωτή και της Τράπεζάς του.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Μέσω Χρεωστικής ή Πιστωτικής κάρτας με τη χρήση POS : Ο καταναλωτής μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης του προϊόντος και τις λοιπές χρεώσεις και επιβαρύνσεις με χρέωση μίας πιστωτικής (Visa, Mastercard, Diners και American Express και China Union Pay) είτε μιας χρεωστικής είτε μιας προπληρωμένης κάρτας, που έχει εκδοθεί από εγνωσμένου κύρους Ελληνική ή αλλοδαπή Τράπεζα, την οποία αποδέχεται προς συναλλαγή η εταιρία. Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αποκρούσει την πληρωμή με συγκεκριμένες κάρτες.  Η εξόφληση του τιμήματος με χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα γίνεται με εφάπαξ πληρωμή (χρέωσή της). Η εξόφληση του τιμήματος με πιστωτική κάρτα γίνεται με εφάπαξ πληρωμή ή με χρέωση έντοκων δόσεων που ενσωματώνονται στην τελική τιμή πώλησης, σε 1 έως και 36 δόσεις, αναλόγως ποσού, με τις πιστωτικές κάρτες τύπου Visa, Mastercard, Diners και American Express και China Union Pay. Ο καταναλωτής μπορεί να εξοφλήσει σε έως 36, δόσεις, εφόσον η πιστωτική κάρτα του υποστηρίζει τον επιλεγμένο αριθμό δόσεων. Οι δόσεις μπορεί να συμφωνηθούν μέχρι τον αριθμό των 36 δόσεων.

Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού εγκριθεί από το Τραπεζικό ίδρυμα έκδοσής της και από την εταιρία για τη δυνατότητα χρήσης της και την πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητας της. Η πίστωσή της με το τίμημα συνεπάγεται την κατάρτιση της πώλησης.

Ο καταναλωτής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την σωστή δήλωση και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας και η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος. Η ασφάλεια της συναλλαγής εξασφαλίζεται από την Τράπεζα που εγκρίνει τα συγκεκριμένα μηχανήματα POS. Η εταιρία δεν ευθύνεται για την ασφάλεια της συναλλαγής στο πλαίσιο που χρησιμοποιεί εγκεκριμένα POS.

Με χρήση ηλεκτρονικού POS / e-payment για πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας : Η εταιρία δύναται να παρέχει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής μέσω της ιστοσελίδας της με τη χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας. Στην περίπτωση αυτή η εταιρία χρησιμοποιεί αναγνωρισμένο λογισμικό σύνδεσης της ιστοσελίδας της με την ηλεκτρονική υπηρεσία της τράπεζας μέσω ασφαλούς σύνδεσης και σχετικού πιστοποιητικού ασφαλείας. Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, η εταιρία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-128bit. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass: Η χρέωση γίνεται με τους όρους και προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στο παρόν. Μετά την πληρωμή με πιστωτική κάρτα (e-pos/e-payment) μέσω της ιστοσελίδας, αποστέλλεται απόδειξη της συναλλαγής με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση που δηλώθηκε από τον πληρωτή.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό / Με έμβασμα (web banking) : Ο καταναλωτής μπορεί να εξοφλήσει ηλεκτρονικά το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με web banking, στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας: Τράπεζα Alpha Bank  IBAN GR36 0140 1460 1460 0200 2024 190,  BIC/SWIFT: CRBAGRAA και στην Τράπεζα Πειραιώς IBAN GR75 0172 0100 0050 1010 4918 682  , BIC/SWIFT: PIRBGRAA

Κατά την κατάθεση θα πρέπει ο πελάτης να καταθέσει ολόκληρο το συμφωνηθέν ποσό προσθέτοντας στην αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του και τον αριθμό παραγγελίας που του δόθηκε κατά την παραγγελία. Το παραστατικό της κατάθεσης θα πρέπει να αποσταλεί ηλεκτρονικά στην διεύθυνση info@cookinghellas.gr

Η εξόφληση θα εμφανιστεί εντός τριών εργασίμων ημερών από την κατάθεση. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

Στην περίπτωση αυτή, η ασφάλεια της συναλλαγής εναπόκειται στον καταναλωτή και στο τρόπο σύνδεσής του με την ηλεκτρονική υπηρεσία της Τράπεζας όπου τηρεί τραπεζικό λογαριασμό. Η εταιρία δεν ευθύνεται για την ασφάλεια της συναλλαγής. Πληρωμή, στην περίπτωση αυτή, θεωρείται μόνο η πίστωση του τιμήματος στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας. Οι παρόντες όροι συμπληρώνονται με αυτούς που έχουν γνωστοποιηθεί μέσω του ενημερωτικού δελτίου και σε κάθε άλλο συμβατικό ή ενημερωτικό έγγραφο.

Στοιχεία επικοινωνίας της εταιρίας: COOKING HELLAS IKE, Λεωφ. Κηφισίας αρ. 58, ΤΚ 15125, Μαρούσι Αττικής, τηλ. 2106199378, Αριθμός ΓΕΜΗ: 140510701000, e-mail: info@cookinghellas.gr

 


Κλείστε παρουσίαση