2106199378 Επικοινωνία

Ένας έξυπνος βοηθός στην κουζίνα σας

Το Thermomix® δεν θα κάνει μόνο το μαγείρεμα πιο εύκολο, αλλά θα σας δώσει και ανεξάντλητη μαγειρική έμπνευση.

1000+1 επιλογές για το νέο Thermomix®

Πλατφόρμα Cookidoo®

Με τη συνδρομή σας στην πλατφόρμα Cookidoo® International έχετε απευθείας πρόσβαση σε περισσότερες από 60.000 δοκιμασμένες συνταγές και συλλογές συνταγών από όλο τον κόσμο, που τώρα περιλαμβάνουν και περισσότερες από 750 συνταγές στην Ελληνική γλώσσα. Η συνδρομή σας δίνει ελεύθερη πρόσβαση σε όλη την πλατφόρμα και αστείρευτη έμπνευση με όλες τις αγαπημένες σας συνταγές αποθηκευμένες σε ένα χώρο!

COOKIDOO

 

Ο μαγειρικός μας θησαυρός

Εμπνευστείτε στην κουζίνα σας, ανακαλύπτοντας έναν ολόκληρο κόσμο συνταγών αποκλειστικά για το Thermomix® Οι συνταγές μας είναι τελειοποιημένες και ελεγμένες από το Τμήμα Ανάπτυξης Συνταγών της Cooking Hellas, ώστε να πληρούν όλα τα στάνταρτς ποιότητας και αφάλειας! Οι σελίδες των συνταγών μας απευθύνονται σε όλους εσάς που αγαπάτε το καλό, σπιτικό φαγητό και αναζητάτε έμπνευση κάθε μέρα.

ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΣ

Μαγειρική βιβλιοθήκη

Σύγχρονες ή παραδοσιακές, ελληνικές ή διεθνείς, οι συνταγές μας θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και πιο γευστική. Τα βιβλία μαγειρικής με το Thermomix® έχουν συνταγές για όλα τα γούστα και όλες τις διατροφικές ανάγκες. Συνταγές ελληνικές, εορταστικές ή εποχικές θα σας βοηθήσουν να σταθείτε στο ύψος κάθε μαγειρικής περίστασης.

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ

Τσιπ Συνταγών

Για τους πελάτες του μοντέλου Thermomix ΤΜ5, τα τσιπ συνταγών φέρνουν τις συνταγές των βιβλίων μαγειρικής απευθείας στην οθόνη του Thermomix®. Απλά συνδέστε το τσιπ, στην υποδοχή στο πλάι του ΤΜ5 και μαγειρέψτε εύκολα και γρήγορα ακολουθώντας τις συνταγές βήμα-προς-βήμα με καθοδηγούμενο μαγείρεμα.

ΤΑ CHIP ΜΑΣ

Ξεκλειδώστε την πλατφόρμα Cookidoo® με το Cook-key®

Τι είναι το Cook-key®;

Για τους πελάτες του μοντέλου ΤΜ5, η σύνδεση του Thermomix® με την πλατφόρμα Cookidoo® γίνεται με το Cook-key®. Επωφεληθείτε στο μέγιστο το ΤM5 σας με το Cook-key®, το κλειδί που ξεκλειδώνει ένα θησαυρό δοκιμασμένων συνταγών από όλο τον κόσμο με ασύρματη σύνδεση WiFi. Συνδέστε το Cook-key® στο πλάι του ΤΜ5. Επιλέξτε-Συγχρονίστε-Μαγειρέψτε τα αγαπημένα σας γεύματα ακολουθώντας όλες τις συνταγές βήμα-προς-βήμα με το Καθοδηγούμενο Mαγείρεμα από την οθόνη αφής.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Cook-key®

  1. Το μαγειρικό ταξίδι με το Thermomix® δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο! Ενεργοποιήστε το Cook-key® με 5 απλά βήματα σε λιγότερο από 5 λεπτά:
  2. Τοποθετήστε το Cook-key® στη θέση του τσιπ συνταγών
  3. Συνδεθείτε με το WiFi. Μενού> Ρυθμίσεις> WiFi> Νέα Σύνδεση
  4. Συνδεθείτε με την πλατφόρμα Cookidoo.
  5. Ενεργοποιήστε το Cook-key® > To προφίλ μου> Το Cook-key® μου> Ενεργοποίηση του Cook-key® μου.
  6. Εισάγετε τον κωδικό στο πλάι της συσκευασίας του Cook-key®.
  7. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει εγγραφή στην πλατφόρμα Cookidoo®!

Tόσο εύκολο!
Επιλέξτε - Συγχρονίστε- Μαγειρέψτε

Προγραμματισμός γευμάτων

Αναζητήστε και επιλέξτε συνταγές στην πλατφόρμα Cookidoo® και προγραμματίστε το εβδομαδιαίο σας μενού ανάλογα με τις διατροφικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

Λίστα για ψώνια

 

Το εβδομαδιαίο μενού που προγραμματίσατε στην πλατφόρμα Cookidoo®, αυτόματα δημιουργεί λίστα για ψώνια την οποία σας στέλνει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Καθοδηγούμενο μαγείρεμα

Συγχρονίστε το Thermomix® σας με το λογαριασμό σας στην πλατφόρμα Cookidoo® για να περάσετε το εβδομαδιαίο μενού που έχετε προγραμματίσει στην οθόνη σας και αφήστε το Therrmomix® να σας καθοδηγήσει σε κάθε συνταγή βήμα-προς-βήμα.

Θησαυρός συνταγών

Με περισσότερες από 60.000 συνταγές και άλλες που προστίθενται καθημερινά, η πλατφόρμα Cookidoo® είναι μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές κοινότητες στον κόσμο. Ανακαλύψτε ένα νέο κόσμο γεύσεων.

Γίνετε μέρος της γαστρονομικής εμπειρίας με το Thermomix®

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ

Κλείστε παρουσίαση