2106199378 Επικοινωνία

Αποποίηση Ευθύνης

Μήνυμα της κατασκευάστριας εταιρείας Vorwerk

Πρόσφατα, μετά από έρευνα, η Vorwerk ανακοίνωσε ότι όλο και περισσότερα είναι τα αξεσουάρ που προσφέρονται από τρίτους προμηθευτές για το Thermomix®. Αυτά τα είδη, συχνά προορίζονται να αντικαταστήσουν ή να συμπληρώσουν γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ, όπως καπάκια, φλάντζες στεγανοποίησης, μαχαίρια, κάδους ανάμειξης, βάσεις, μεζούρες, εξαρτήματα Varoma κ.ά.

« Έχοντας κατά νου όλα τα παραπάνω, θέλουμε να δηλώσουμε τα ακόλουθα:

  • σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε αποκλειστικά τα αυθεντικά προϊόντα ή αξεσουάρ Vorwerk εγκεκριμένα από τη Vorwerk για τη δική σας συσκευή Thermomix®.
  • Χρησιμοποιώντας μόνο τα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ Thermomix® της Vorwerk διασφαλίζετε ότι πληροίτε όλες τις προφυλάξεις ασφαλείας που καθορίζονται από τον κατασκευαστή και ότι η συσκευή Thermomix® θα λειτουργεί σωστά. Όλα τα αξεσουάρ της Vorwerk έχουν δοκιμαστεί διεξοδικά για να διασφαλιστεί ότι μπορείτε να μαγειρέψετε με ασφάλεια και χωρίς κίνδυνο τραυματισμού και να προστατεύσετε τη συσκευή Thermomix® από τυχόν ζημιές.
  • Παρά τις προσπάθειές μας να παρακολουθούμε την αγορά, δεν είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε πολλά από αυτά τα προϊόντα – και ως εκ τούτου δεν εγγυόμαστε – την αξιοπιστία, την ασφάλεια ή την καταλληλότητα των αξεσουάρ αυτών για το Thermomix® σας αφού δεν έχουν κατασκευαστεί ή εγκριθεί από τη Vorwerk. Συγκεκριμένα, αυτό σημαίνει ότι, εμείς στη Vorwerk, δεν μπορούμε να αναλάβουμε καμία ευθύνη για τραυματισμούς που προκλήθηκαν από τη χρήση αυτών των αξεσουάρ, για τρόφιμα που έχουν μολυνθεί από μη δοκιμασμένα πλαστικά ή για ζημιές που μπορεί να προκαλέσουν στο Thermomix® σας.
  • Προτού χρησιμοποιήσετε τέτοια μη εγκεκριμένα ή κατασκευασμένα από τη Vorwerk αξεσουάρ, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θα μπορούσατε με την ενέργειά σας αυτή να ακυρώσετε τους όρους της εγγύησής σας και τυχόν αξιώσεις ευθύνης προϊόντος εάν προκληθεί ζημιά από αξεσουάρ που δεν παράγεται από τη Vorwerk”.
Κλείστε παρουσίαση