Επικοινωνία 2106199378

Service & Εγγύηση

Service

Κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι το Thermomix® για την καθημερινότητά σας και πόσο αναπόσπαστο κομμάτι της ομαλής λειτουργίας της κουζίνας σας έχει γίνει. Για το λόγο αυτό, το τμήμα service της Cooking Hellas σας παρέχει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση με στόχο οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα να επιλύεται γρήγορα και αποτελεσματικά,
Στην περίπτωση που το Thermomix® σας παρουσιάσει κάποιο τεχνικό πρόβλημα ή εάν επιθυμείτε να αγοράσετε νέα αξεσουάρ, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Cooking Hellas στο τηλ. 210 6199378 ή στο e-mail service@cookinghellas.gr

  • Η επισκευή του Thermomix μπορεί να διεξαχθεί μόνο από τα κέντρα εξυπηρέτησης πελατών της Cooking Hellas IKE (Λεωφ. Κηφισίας 58, Μαρούσι).
  • H υπηρεσία παράδοσης και η παραλαβής στο Τμήμα Service της Cooking Hellas, είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Ανεπίδοτα αντικείμενα : Ανεπίδοτο θεωρείται ένα αντικείμενο, το οποίο εισήλθε στο service της εταιρείας μας, για το οποίο η επιχείρηση έχει εξαντλήσει κάθε δυνατή προσπάθεια επίδοσής του στον παραλήπτη, χωρίς αποτέλεσμα. Τα ανεπίδοτα αντικείμενα φυλάσσονται από την επιχείρηση για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών από την τελευταία αποτυχημένη προσπάθεια επίδοσης του αντικειμένου. Στη συνέχεια, ακολουθεί διαδικασία καταστροφής τους – κατόπιν συντάξεως σχετικού πρακτικού καταστροφής-  και σύμφωνα με τη διαδικασία που ακολουθεί η Εταιρεία μετά από την πάροδο τουλάχιστον έξι (6) μηνών.

 

Εγγύηση

Όλα τα προϊόντα και αξεσουάρ Thermomix® κατασκευάζονται για να ανταποκρίνονται στα υψηλότερα πρότυπα της Vorwerk. Στην απίθανη περίπτωση ελαττώματος, ανατρέξτε στα έγγραφα της εγγύησης. Για την περίοδο εγγύησης του Thermomix® σας, ανατρέξτε στο συμβόλαιο αγοράς σας.

  • To Thermomix® έχει 2 χρόνια εγγύηση για οικιακή χρήση και για επαγγελματική χρήση.
  • Να χρησιμοποιείτε μόνο αξεσουάρ που σας έχουν παρασχεθεί με την αγορά του Thermomix® ή αυθεντικά εξαρτήματα της Vorwerk & Co. Μην χρησιμοποιείτε ποτέ το Thermomix® σε συνδυασμό με αξεσουάρ ή εξοπλισμό που δεν σας έχει παρασχεθεί από την Vorwerk & Co.
  • Σε περίπτωση που δεν ακολουθήσετε τις παραπάνω συστάσεις, η εγγύησή σας ΔΕΝ θα ισχύει.