2106199378 Επικοινωνία

Ντρέσινγκ για σαλάτα Ranch

Ενεργός χρόνος: 15 λεπτά Συνολικός χρόνος: 2 ώρες 15 λεπτά Μερίδες: 1 δόση Κατηγορία: εύκολη

ΥΛΙΚΑ

  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • ¼ κ.γλ. αλάτι
  • 2 γεμάτα κ.γλ. φρέσκο μαϊντανό, μόνο τα φύλλα
  • 2 κ.σ. φρέσκο άνηθο
  • 1 κ.σ. σχοινόπρασο
  • 250 γρ. μαγιονέζα
  • 110 γρ. ξινή κρέμα (sour cream)
  • 1 κ.γλ. σάλτσα Worcester
  • 1 κ.γλ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • ½ κ.γλ. ξίδι
  • ¼ κ.γλ. πάπρικα, τριμμένη
  • ¼ κ.γλ. πιπέρι καγιέν
  • 1-2 σταγόνες Ταμπάσκο, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
  • 60-120 γρ. ξινόγαλο, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βάλτε το σκόρδο και το αλάτι στον κάδο και ψιλοκόψτε
    5 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 7. Καθαρίστε τα τοιχώματα του κάδου με τη σπάτουλα.
  2. Προσθέστε το μαϊντανό, τον άνηθο, το σχοινόπρασο και ψιλοκόψτε
    20 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 7. Καθαρίστε τα τοιχώματα του κάδου με τη σπάτουλα.
  3. Προσθέστε τη μαγιονέζα, τη ξινή κρέμα, τη σάλτσα Worcester, το φρεσκοτριμμένο πιπέρι, το ξίδι, την πάπρικα, το πιπέρι καγιέν και το Ταμπάσκο και ανακατέψτε
    40 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 3.
  4. Προσθέστε όσο ξινόγαλο θέλετε για να αποκτήσει την επιθυμητή σύσταση (60-120 γρ.) και ανακατέψτε 20 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 3. Μεταφέρετε το ντρέσινγκ σε αποστειρωμένο βάζο, κλείστε το και φυλάξτε το στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες προτού το σερβίρετε.

 


Κλείστε παρουσίαση