2106199378 Επικοινωνία

Επικάλυψη σοκολάτας για παγωτό

Ενεργός χρόνος: 5 λεπτά Συνολικός χρόνος: 5 λεπτά Μερίδες: 18 μερίδες Κατηγορία: εύκολη

ΥΛΙΚΑ

  • 450 γρ. σοκολάτα γάλακτος, σε κομμάτια ή
  • 450 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, σε κομμάτια
  • 85 γρ. λάδι καρύδας

ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

  • βάζο με βιδωτό καπάκι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βάλτε τη σοκολάτα στον κάδο και ψιλοκόψτε 10 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 8. Καθαρίστε τα τοιχώματα του κάδου με τη σπάτουλα.
  2. Προσθέστε το λάδι καρύδας και ζεστάνετε 3 λεπτά/50°C/ταχύτητα 2. Χρησιμοποιήστε αμέσως ή μεταφέρετε σε βάζο με βιδωτό καπάκι.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ

  • Εάν δεν χρησιμοποιήσετε την επικάλυψη σοκολάτας άμεσα, φυλάξτε τη σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
  • Για να την επαναφέρετε σε υγρή σύσταση, βυθίστε το βάζο σε ένα μπολ με ζεστό νερό για λίγα λεπτά. Περιχύστε με την επικάλυψη σοκολάτας παγωτά, γρανίτες και άλλα παγωμένα γλυκά.

Κλείστε παρουσίαση