2106199378 Επικοινωνία

Μαρινάδα με μέλι, σάλτσα σόγιας & μουστάρδα

Ενεργός χρόνος: 5 λεπτά Συνολικός χρόνος: 5 λεπτά Μερίδες: 1 δόση Κατηγορία: εύκολη

ΥΛΙΚΑ

  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 εκ. φρέσκο τζίντζερ, καθαρισμένο
  • 40 γρ. σάλτσα σόγιας
  • 80 γρ. μέλι
  • 2 κ.σ. μουστάρδα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βάλτε το σκόρδο και το τζίντζερ στον κάδο και ψιλοκόψτε
    3 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 7. Καθαρίστε τα τοιχώματα του κάδου με τη σπάτουλα.
  2. Προσθέστε τη σάλτσα σόγιας, το μέλι και τη μουστάρδα και ανακατέψτε
    5 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 5, και στη συνέχεια ζεστάνετε
    1 λεπτό/80°C/ταχύτητα 1. Χρησιμοποιήστε αμέσως ή μεταφέρετε σε βάζο που κλείνει αεροστεγώς και φυλάξτε στο ψυγείο.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ

  • Περιχύστε το κρέας της επιλογής σας με τη μαρινάδα με μέλι και σάλτσα σόγιας και βάλτε το στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες ή για ένα βράδυ.
  • Αυτή η μαρινάδα με μέλι και σάλτσα σόγιας ενδείκνυται για κοτόπουλο, κόκκινο κρέας, ακόμη και για λαχανικά.

Κλείστε παρουσίαση