- Βάλτε τις ντομάτες στον κάδο και ψιλοκόψτε 5 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 7. Μεταφέρετε σε μπολ και κρατήστε στην άκρη.
- Βάλτε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και το ελαιόλαδο στον κάδο και κόψτε 5 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 5. Καθαρίστε τα τοιχώματα του κάδου με τη σπάτουλα.
- Στη συνέχεια σοτάρετε, χωρίς τη μεζούρα, 5 λεπτά/120°C/ταχύτητα 1.
- Προσθέστε το κρέας και σοτάρετε, χωρίς τη μεζούρα, 10 λεπτά/120°C/αντίστροφη κίνηση/ταχύτητα κουτάλα αναμειγνύοντας με τη βοήθεια της σπάτουλας.
- Προσθέστε το κρασί και σοτάρετε, χωρίς τη μεζούρα, 8 λεπτά/120°C/αντίστροφη κίνηση/ταχύτητα κουτάλα.
- Προσθέστε τις ψιλοκομμένες ντομάτες που κρατήσατε στην άκρη, το χυμό και την φλούδα πορτοκαλιού, το νερό, το ξύλο κανέλας, τον αστεροειδή γλυκάνισο, το αλάτι και το πιπέρι και μαγειρέψτε 60 λεπτά/100°C/αντίστροφη κίνηση/ταχύτητα κουτάλα. Αφαιρέστε το ξύλο κανέλας και τη φλούδα πορτοκαλιού και σερβίρετε αμέσως.