ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200°C. Καλύψτε το ταψί του φούρνου με αντικολλητικό χαρτί.
- Βάλτε το αλεύρι ολικής, τις νιφάδες βρώμης, την καστανή ζάχαρη και τη μαγειρική σόδα στον κάδο και ανακατέψτε 10 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 5.
- Προσθέστε το παγωμένο βούτυρο και ανακατέψτε 5 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 5.
- Προσθέστε το χυμό λεμονιού, το γάλα και το μέλι και ανακατέψτε 10 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 6.
- Αλευρώστε καλά τον πλάστη και την επιφάνεια εργασίας σας. Μεταφέρετε το μίγμα στην επιφάνεια εργασίας και ανοίξτε τη ζύμη σε πάχος 6 χιλ. Κόψτε μπισκότα με τη βοήθεια ενός τσέρκι και απλώστε τα στο προετοιμασμένο ταψί.
- Ψήστε για 10-12 λεπτά (200°C) ή μέχρι να χρυσίσουν. Αφαιρέστε το ταψί από το φούρνο, αφήστε τα μπισκότα ακόμη 5 λεπτά πάνω στο ταψί προτού τα μεταφέρετε σε σχάρα για να κρυώσουν τελείως. Σερβίρετε ή αποθηκεύστε τα σε δοχείο που κλείνει αεροστεγώς.