Επικοινωνία 2106199378

Ντιπ με κατσικίσιο τυρί, θυμάρι και ελιές

Ενεργός χρόνος: 5 λεπτά Συνολικός χρόνος: 10 λεπτά Μερίδες: 1 δόση Κατηγορία: εύκολη

ΥΛΙΚΑ

  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 10 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι, μόνο τα φύλλα
  • 60 γρ. ελιές Καλαμών, χωρίς κουκούτσι και λίγες ακόμη για το γαρνίρισμα
  • 170 γρ. κατσικίσιο τυρί, σε κομμάτια
  • 30 γρ. ελαιόλαδο και λίγο ακόμη για το γαρνίρισμα

 

ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

  • μικρό μπολ
  • μπολ σερβιρίσματος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βάλτε το σκόρδο και το θυμάρι στον κάδο και ψιλοκόψτε
    3 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 8. Καθαρίστε τα τοιχώματα του κάδου με τη σπάτουλα.
  2. Προσθέστε τις ελιές και ψιλοκόψτε 2 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 5. Μεταφέρετε στο μικρό μπολ και κρατήστε στην άκρη.
  3. Βάλτε το κατσικίσιο τυρί και το ελαιόλαδο στον κάδο και ανακατέψτε
    20 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 5.
  4. Προσθέστε τις ψιλοκομμένες ελιές και το θυμάρι που κρατήσατε στην άκρη και ανακατέψτε3 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 3.
    Μεταφέρετε στο μπολ σερβιρίσματος, πασπαλίστε με λίγο ελαιόλαδο, γαρνίρετε με ελιές και σερβίρετε.