2106199378 Επικοινωνία

Ντιπ με ψητές πιπεριές Φλωρίνης

Ενεργός χρόνος: 5 λεπτά Συνολικός χρόνος: 5 λεπτά Μερίδες: 1 δόση Κατηγορία: εύκολη

ΥΛΙΚΑ

  • 50 γρ. παρμεζάνα, σε κομμάτια
  • 280 γρ. ψητές πιπεριές Φλωρίνης, σε βάζο, στραγγισμένες
  • 25-30 γρ. φρέσκο μαϊντανό, μόνο τα φύλλα
  • 80 γρ. κάσιους, ανάλατα
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 30 γρ. ελαιόλαδο
  • ½ κ.γλ. αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βάλτε την παρμεζάνα στον κάδο και αλέστε 10 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 10.
  2. Προσθέστε τις ψητές πιπεριές, το μαϊντανό, τα κάσιους, το σκόρδο, το ελαιόλαδο και το αλάτι και ανακατέψτε 20 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 7. Μεταφέρετε το ντιπ σε βάζο που κλείνει αεροστεγώς, κλείστε το και βάλτε το στο ψυγείο έως ότου το σερβίρετε.

 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  • Αντί για έτοιμες ψητές πιπεριές, ψήστε τις δικές σας στο φούρνο.
  • Καλύψτε το ντιπ με λίγο ελαιόλαδο και διατηρήστε το στο ψυγείο έως και 1 εβδομάδα. Μπορείτε επίσης να το καταψύξετε έως και ένα μήνα.

Κλείστε παρουσίαση