2106199378 Επικοινωνία

Παγωμένο νεγκρόνι

Ενεργός χρόνος: 10 λεπτά Συνολικός χρόνος: 3 ώρες 15 λεπτά Μερίδες: 6 ποτήρια Κατηγορία: εύκολη

ΥΛΙΚΑ

  • 400 γρ. χυμό πορτοκαλιού
  • 150 γρ. τζιν
  • 120 γρ. Campari
  • 120 γρ. Βερμούτ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ

  • 500 γρ. παγάκια
  • 1 πορτοκάλι, σε φέτες, ή φλούδα πορτοκαλιού, χωρίς το λευκό μέρος, κομμένη σε λωρίδες, για το γαρνίρισμα

 

ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

  • φόρμα για παγάκια
  • ρηχό δοχείο ανθεκτικό στην ψύξη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζυγίστε τον χυμό πορτοκαλιού στον κάδο και μοιράστε τον στη φόρμα για παγάκια. Τοποθετήστε τη φόρμα στην κατάψυξη για 2-3 ώρες ή μέχρι να πήξει ο χυμός.
  2. Βάλτε το gin, το Campari και το βερμούτ στον κάδο και ανακατέψτε
    5 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 8. Μεταφέρετε το μίγμα στο ρηχό δοχείο ανθεκτικό στην ψύξη και τοποθετήστε το στην κατάψυξη για 2-3 ώρες.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ

  1. Βάλτε τα παγάκια με το χυμό πορτοκαλιού, το μίγμα με το gin, to Campari και το Βερμούτ και τα παγάκια στον κάδο και πολτοποιήστε
    30 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 10.
  2. Μεταφέρετε το παγωμένο νεγκρόνι στα ποτήρια, γαρνίρετε με φέτες πορτοκαλιού ή λεπτές λωρίδες από τη φλούδα και σερβίρετε αμέσως.

 

 


Κλείστε παρουσίαση