2106199378 Επικοινωνία

Παγωτό φράουλα στρατσιατέλα

Ενεργός χρόνος: 15 λεπτά Συνολικός χρόνος: 15 λεπτά Μερίδες: 4 μερίδες Κατηγορία: εύκολη

ΥΛΙΚΑ

  • 50 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, σε κομμάτια
  • 3 κλωνάρια φρέσκο δυόσμο, μόνο τα φύλλα
  • 300 γρ. κατεψυγμένες φράουλες
  • 120 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 50 γρ. μέλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βάλτε τη σοκολάτα κουβερτούρα στον κάδο και ψιλοκόψτε
    5 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 7. Μεταφέρετε την ψιλοκομμένη σοκολάτα σε ένα μπολ (βλ. Συμβουλές).
  2. Βάλτε τις κατεψυγμένες φράουλες στον κάδο και ψιλοκόψτε
    10 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 9. Καθαρίστε τα τοιχώματα του κάδου με τη σπάτουλα.
  3. Προσθέστε το στραγγιστό γιαούρτι, την ψιλοκομμένη σοκολάτα και το μέλι και ανακατέψτε 10 δευτερόλεπτα/αντίστροφη κίνηση/ταχύτητα 4. Μεταφέρετε το παγωτό φράουλα στρατσιατέλα σε μπολάκια και σερβίρετε αμέσως.

 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  • Κρατήστε 1 κ.σ. από την ψιλοκομμένη σοκολάτα κουβερτούρα για γαρνιτούρα.
  • Εάν θέλετε το παγωτό να είναι πιο πηχτό, τοποθετήστε το σε δοχείο ανθεκτικό στην ψύξη για 10 λεπτά μετά το βήμα 3.

Κλείστε παρουσίαση