Είναι νόστιμη και δροσερή και απαιτεί μόλις τρία υλικά που σίγουρα έχετε στα ντουλάπια και το ψυγείο σας. Αυτή η συνταγή ισορροπεί ιδανικά μεταξύ της φρουτώδους γεύσης του ροδάκινου και της πλούσιας γεύσης του γιαουρτιού.
1. Βάλτε στον κάδο τα ροδάκινα με τη μπανάνα και χτυπήστε 20 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 8. Καθαρίστε τα τοιχώματα του κάδου με τη βοήθεια της σπάτουλας.
2. Προσθέστε το γιαούρτι και ανακατέψτε 50 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 5. Αναμίξτε με τη βοήθεια της σπάτουλας. Σερβίρετε αμέσως.
Τα ροδάκινα πρέπει να καταψυχθούν ένα ένα ή σε μικρούς κύβους. Κόψτε τα φρούτα σε κομμάτια, απλώστε τα σε δίσκο, καταψύξτε και κατόπιν χρησιμοποιήστε τα στη συνταγή ή μεταφέρετέ τα σε μια σακούλα κατάψυξης για μελλοντική χρήση.
1. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε φρούτο της αρεσκείας σας, αρκεί να το έχετε καταψύξει πρώτα.
2. Αντί για μπανάνα μπορείτε να προσθέσετε 70-80 γρ. μέλι στο βήμα 1.