2106199378 Επικοινωνία

Βρώμη από το βράδυ με φράουλες

Ενεργός χρόνος: 5 λεπτά Συνολικός χρόνος: 8 ώρες Μερίδες: 2 βάζα με βιδωτό καπάκι (250 γρ. το καθένα) Κατηγορία: εύκολη

ΥΛΙΚΑ

  • 30 γρ. λευκή σοκολάτα, σε κομμάτια
  • 60 γρ. ανάμεικτους ξηρούς καρπούς
  • 200 γρ. φράουλες και λίγες ακόμα για το γαρνίρισμα
  • 250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 10 γρ. ζάχαρη βανίλιας
  • 90 γρ. ολόκληρες νιφάδες βρώμης
  • 30 γρ. μέλι, ρευστό

 

ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

  • 2 βάζα με βιδωτό καπάκι (250 γρ. το καθένα)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βάλτε τη λευκή σοκολάτα και τους ανάμεικτους ξηρούς καρπούς στον κάδο και κόψτε 3 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 6. Μεταφέρετε σε ένα μικρό μπολ και κρατήστε στην άκρη.
  2. Βάλτε τις φράουλες, το γιαούρτι και τη ζάχαρη βανίλιας στον κάδο και πολτοποιήστε 10 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 6.5.
  3. Προσθέστε τις ολόκληρες νιφάδες βρώμης, το μέλι και το ψιλοκομμένο μίγμα σοκολάτας και ξηρών καρπών και ανακατέψτε
    10 δευτερόλεπτα/αντίστροφη κίνηση/ταχύτητα 2. Μεταφέρετε το μίγμα στα 2 βάζα με βιδωτό καπάκι (250 γρ. το καθένα) και τοποθετήστε τα στο ψυγείο για ένα βράδυ.
  4. Την επόμενη μέρα γαρνίρετε με φρέσκες φράουλες και σερβίρετε.

 


Κλείστε παρουσίαση